Den Snoede Vej Til Livsglæde Og Livsmål

Alle mennesker leder efter meningen med livet, mere eller mindre bevidst. Men især mennesker som dig og mig - mennesker for hvem personlig og spirituel udvikling har en afgørende betydning.

Det er som om du véd at der er noget som venter på dig, som kalder på dig. Selv om du måske ikke ved præcis hvad det er, ved du at du har en særlig opgave her i livet, og du længes efter at fuldføre den.

Du fornemmer at det giver livet den ultimative retning og glæde. Du længes efter at bidrage med det bedste i dig, med hele dit hjerte og sjæl. Og du længes efter en verden med fred, enhed og harmoni. 

Hvordan workshoppen vil støtte dig 

Workshoppen vil give dig indsigter og redskaber tl at forstå:

  • Hvorfor din vej gennem livet kan virke snoet selv når du synes du gør dit bedste for at skabe et meningsfyldt og tilfredsstillende liv
  • Hvad du kan gøre for at komme dit helt konkrete livsmål nærmere og leve i overensstemmelse med det
  • Hvilke særlige udfordringer du må møde, og hvordan, før og efter du har fundet dit livsmål 
  • Hvordan du kan finde dyb glæde og flow undervejs

"Efter mit møde med Halina er det som om alle de mange ting jeg har lavet/ lært gennem de mange år pludseligt begynder at give mening. Halina ser sammenhænge og mønstre i mit liv og inviterer mig til at lave ændringer. Vælger jeg at lave ændringer hjælper hun mig også med hvordan det skal gøres. Det er simpelthen genialt! Tak Halina fordi du er her." ~ Steen L. (DK)

"Halina har en evne til at se hvori præcis min forvirring består og til at skabe klarhed på en måde som er meget frigørende for mig" ~ T.F. (USA) 

Alt det praktiske

Vi mødes søndag den 21.oktober kl. 13-17. Her er adressen.  

OBS: Tilmelding er nødvendig - se nedenfor.

Vi bliver en forholdsvis lille gruppe så der bliver mulighed for en personlig udveksling mellem mennesker med et åbent sind og beslægtede erfaringer. Mennesker der som dig er på "den snoede vej til livsmål og livsglæde". 

Workshoppen vil bestå af en blanding af undervisning, samtaler, enkle øvelser og selvfordybelse. 

Det eneste du behøver at medbringe er papir, noget at skrive med og lidt snacks til pausen måske. Kaffe og te fås på stedet.

Med hensyn til pris, eller rettere en investering i et af de vigtigste aspekter af dit liv:

Et workshop af denne art kunne med rimelighed koste 1500 kr eller mere. Især når der følger dette bonus med:

BONUS: En opfølgende gruppe session over video/telefon, hvor du kan dele dine erfaringer efter workshoppen, få støtte, få afklaret yderligere spørgsmål m.v.. Dvs. sådan nærmest et ekstra workshop!

Og, jeg vil gerne gøre workshoppen tilgængelig for så mange som muligt, så derfor kom prisen for det hele (inklusiv den ekstra session) ned på kun 850 kr.

Men så... opdagede jeg at jeg havde overset at det var sidst på efterårsferien. Jeg håber den ekstra nedsatte pris: 550 kr hjælper på det!

Jeg glæder mig til at se dig på din vej!

Workshoppen en måde for dig at skabe en dybere overensstemmelse mellem dit liv og din livsvej. Dt er noget som i sig selv kan berige alle områder af dit liv, med større glæde, vitalitet og mening til følge.

Og, det har en helt speciel virkning når du deler dit livsmål med mennesker som forstår betydning af det og som på denne måde bliver vidne og støtte til nogle af de vigtigste processer i dit liv. 

Af den grund vil jeg faktisk tilbyde et EKSTRA BONUS: Hvis du tager en ven/kollega/partner med til workshoppen, får de billet til halv pris. Nærmere oplysninger om det kommer i den email jeg sender som bekræftelse på din tilmelding!

Spørgsmål? 

Har du spørgsmål på nuværende tidspunkt, er du velkommen til at ringe eller SMSe til mig på 2613 7061.