Livsmål og Livsglæde - Den Næste Udfordring På Din Vej

Alle mennesker leder efter meningen med livet, mere eller mindre bevidst. Men især mennesker som dig og mig - mennesker for hvem personlig og spirituel udvikling har en afgørende betydning.

Det er som om du véd at der er noget som venter på dig, som kalder på dig. Selv om du måske ikke ved præcis hvad det er, endnuved du at du har en særlig opgave her i livet, og du længes efter at fuldføre den.

Du fornemmer at det giver livet den ultimative retning og glæde. Du længes efter at bidrage med det bedste i dig, med hele dit hjerte og sjæl. Og du længes efter en verden med fred, enhed og harmoni. 

Hvordan workshoppen vil støtte dig 

Workshoppen vil give dig indsigter og redskaber tl at:

  • Favne dit livsmål som det udfolder sig nu 
  • Møde den næste udfordring med åbenhed, mod og kreativitet 
  • Åbne dig for de gaver og den glæde den næste udfordring bringer

Forudsætninger

Workshoppen bygger på en forståelses-ramme, som blev tidligere givet i form af henholdsvis et workshop og et webinar. Har du ikke deltaget i nogen af disse, vil du modtaget en video optagelse af webinaret så vi kan starte med en fælles referanceremme. Her vil du lære

  • Hvorfor din vej gennem livet kan virke snoet selv når du synes du gør dit bedste for at skabe et meningsfyldt og tilfredsstillende liv
  • Hvad du kan gøre for at komme dit helt konkrete livsmål nærmere og leve i overensstemmelse med det
  • Hvilke særlige udfordringer du må møde, og hvordan, før og efter du har fundet dit livsmål 
  • Hvordan du kan finde dyb glæde og flow undervejs

"Efter mit møde med Halina er det som om alle de mange ting jeg har lavet/ lært gennem de mange år pludseligt begynder at give mening. Halina ser sammenhænge og mønstre i mit liv og inviterer mig til at lave ændringer. Vælger jeg at lave ændringer hjælper hun mig også med hvordan det skal gøres. Det er simpelthen genialt! Tak Halina fordi du er her." ~ Steen L. (DK)

"Halina har en evne til at se hvori præcis min forvirring består og til at skabe klarhed på en måde som er meget frigørende for mig" ~ T.F. (USA) 

Alt det praktiske

Vi bliver en forholdsvis lille gruppe så der bliver mulighed for en personlig udveksling mellem mennesker med et åbent sind og beslægtede erfaringer. Mennesker der som dig er på en vej til livsmål og livsglæde. 

Workshoppen vil bestå af en blanding af undervisning, samtaler, enkle øvelser og selvfordybelse. 

Det eneste du behøver at medbringe er papir, noget at skrive med og frokost til pausen. Kaffe og te fås på stedet.

Med hensyn til pris, eller rettere en investering i et af de vigtigste aspekter af dit liv:

Et workshop af denne art kunne med rimelighed koste 1500 kr eller mere. 

Og, jeg vil gerne gøre workshoppen tilgængelig for så mange som muligt, så derfor kommer prisen for det hele (inklusiv den ekstra session) ned på kun 850 kr (650 kr. for medlemmer af Center For Mindful Living).

Tilmeld dig her

Jeg glæder mig til at se dig på din vej!

Workshoppen er en måde for dig at komme videre iudfoldelsen af dit livsmål, dit livs værk. Det er noget som i sig selv kan berige alle områder af dit liv, med større glæde, vitalitet og mening til følge.

Og, det har en helt speciel virkning når du deler dit livsmål med mennesker som forstår betydning af det og som på denne måde bliver vidne og støtte til nogle af de vigtigste processer i dit liv. 

Af den grund vil jeg faktisk tilbyde et EKSTRA BONUS: Hvis du tager en ven/kollega/partner med til workshoppen, får de billet til halv pris. Nærmere oplysninger om det kommer i den email jeg sender som bekræftelse på din tilmelding!

Spørgsmål?